Workshops

‘ De pendel als brug tussen bewust en onbewust’

Donderdagavond

10 september

5 november

Praten met je onderbewuste, wie wil dat niet? Door te pendelen laat je je onderbewuste spreken en kom je er achter wat er in je onderbewuste leeft. Ook kan het inzichten geven die je diep van binnen wel weet maar waar je je niet altijd bewust van bent.  

 

In deze ééndaagse workshop leer ik je hoe je een pendel kunt maken met gewone huis, tuin en keuken materialen en hoe je een pendel kunt gebruiken.

Aan het eind van de workshop kan je zelf aan de gang met je pendel en mag je op avontuur gaan om je onderbewuste te verkennen. 

 

Datum:  Donderdag 10 september 

Tijd: 19:30 - 21:30

Locatie: Vleuten

 

Datum: Donderdag   5 november  

Tijd:  19:30 - 21:30

Locatie: Vleuten

 

Kosten: € 25,00 inclusief materiaal.

 

Interesse of wil je je opgeven? Neem dan contact op met esther@healingandintuition.com

‘Etherische olie als wegwijzer’

Zaterdag 12 September

Zaterdag 7 November

Ben je op zoek naar meer balans? Naar een betere versie van jezelf? 

Wil jij je gezondheid verbeteren en je immuunsysteem versterken? 

 

Etherische olie kan mensen ondersteunen met het zoeken van balans en bij bevordering van hun gezondheid. Geuren doen veel met het menselijk lichaam en geheugen.Tijdens de workshop maak je kennis met de etherische oliën. Deze schatten uit de natuur kunnen je ondersteunen tijdens fysieke, mentale, spirituele en emotionele processen. Je kunt etherische olie gebruiken voor massages, lekker verstuiven in een ruimte, je kan het innemen maar ook door het met een roller aan te brengen. 

 

Eerst gaan we de basis van de oliën bespreken om daarna te kijken hoe je ze kunt inzetten. Laat je meevoeren met de geuren en laat de olie de wegwijzer zijn naar de beste versie van jezelf. Aan het einde van de workshop ontvang je een leuke verrassing!

 

LET OP: Het is niet dat etherische olie een vervanger is van een medicijn of behandeling! Het is een ondersteuning. Neem eerst contact op met je huisarts zodra je lichamelijke en geestelijke ongemakken ervaart. (ééndaagse workshop)

 

Datum:  Zaterdag 12 september, 

Tijd: 10:00 - 13:00

Locatie: Vleuten

 

Datum:  Zaterdag   7 november,  

Tijd: 10:00 - 13:00

Locatie: Vleuten

Kosten:  € 35,00 inclusief materiaal.

 

Interesse of wil je je opgeven? Neem dan contact op met esther@healingandintuition.com

Training: ‘Sensitiviteit als kracht’

Vanaf

17 september

Merk je dat je er tegen aan loopt dat je door je sensitiviteit weinig kunt doen. Dat in gezelschap van andere mensen je snel moe bent? Doordat je zo gevoelig bent dat je jezelf terugtrekt? 

 

In deze training gaan we je sensitiviteit inzetten als je kracht. Door meer bekend te worden hoe je met je sensitiviteit kunt omgaan, ga je inzien dat het een verrijking is in plaats van een probleem.

We werken in een kleine groep mensen zodat je gelijk kunt ervaren wat het met je doet als je bepaalde oefeningen doet. Deze training draait er om dat je jezelf beter leert kennen en dat je je innerlijke balans weer gaat ervaren. Na de training kan je verder met de reader, de tips en tools die je gegeven worden. 

 

Ga mee op ontdekkingsreis en ontdek je kracht! 

 

Data:  17 september - 1, 15, 29 oktober en 12 november.

Tijd: 19:30 - 21:30

Locatie:  Vleuten

 

Kosten: € 150,00 inclusief lesmateriaal.

 

Interesse of wil je je opgeven? Neem dan contact op met esther@healingandintuition.com

Jaaropleiding: ‘Een eerste stap in mediumschap’

Vanaf

17 september

Op vrijdag 18 september begint een jaartraining mediumschap. 

Deze training laat je ervaren wat het mediumschap inhoud en kom je erachter dat we eigenlijk allemaal deze ‘gave’ hebben. Het mediumschap is een ontdekkingstocht naar je ware Zelf. Hoe mooi is het dat je iets leert en ook nog jezelf ziet groeien, echt dichter tot je ziel komen. 

 

Tijdens deze training behandelen we de diverse onderdelen van het mediumschap. We beginnen bij de basis en bouwen dit les voor les op. Het is niet alleen spiritualiteit die we bespreken maar we bespreken ook de processen die nodig zijn om een medium te worden. 

Een medium is niet alleen iemand die een boodschap komt brengen maar kan ook gewoon in het dagelijks leven uitgevoerd worden. Denk maar eens bijvoorbeeld aan je werk, in je gezin en bij vrienden. Hoe meer je bewust bent van jezelf en de mediamieke processen hoe meer je kan handelen vanuit je kracht. Ook maken we gebruik van de 5 zintuigen en bouwen dit uit naar het 6e en 7e zintuig. 

 

Wat kan je verwachten tijdens de training?

Mediamiek werken heeft alles te maken met energie van jezelf en de energie om je heen. Daarom zal hier de basis liggen in de oefeningen. Zodra je je meer bewust bent van de energie kunnen we een stap verder zetten en gaan we bespreken welke technieken je kan gebruiken in het mediumschap. Aangezien ik het belangrijk vind om niet alleen de uitvoering van het mediumschap te bespreken wil ik jullie ook graag wat filosofie en achtergronden meegeven. Zodat het mediumschap ook echt wordt begrepen waarvoor het bedoelt is. 

 

Data:  9 dagen (verdeeld over een jaar)

2020: 18 september, 9 oktober, 20 november, 11 december, 

2021: 15 januari, 12 februari, 12 maart, 16 april en 14 mei.

Tijd: 10:00 - 14:00 uur

Locatie: Vleuten

 

Kosten:  € 75,00 incl. BTW per dag.
Deze jaartraining mag per dag betaald worden of in één keer.

Inclusief lesmateriaal en 2 coach-gesprekken.

 

Interesse of wil je je opgeven? Neem dan contact op met esther@healingandintuition.com

Contact 

Hou mij op de hoogte!
  • Facebook
  • Instagram

© 2008-2020 Esther Lases - privacy policy

Design Site - Fotografie: Carmen Vreeburg
Logo: Claudia de Laat

Healing & Intuition

Mattenbieslaan 39, 3452 AC  VLEUTEN (UTRECHT)

esther@healingandintuition.com

030-2378059