Wie ben jij?

Bijgewerkt: 3 jun 2020

In voorstelrondjes vertellen we dan altijd onze naam, uit welk gezin we komen, hoe oud we zijn, etc. We identificeren ons dus eigenlijk aan een stuk verleden, aan wat we hebben en misschien nog refererend aan andere kwaliteiten. Maar wie ben je nu echt? Want laten we eerlijk zijn we dragen een stuk verleden mee en hebben van alles om ons heen maar dat geeft nog niet aan wie wij daadwerkelijk van binnen zijn.


Heb jij je wel eens afgevraagd wie jij nou werkelijk bent? Zonder gevormd te zijn door een verleden of door meningen van anderen. Zonder al die rollen en maskers waar je jezelf in plaatst. Zoals er ook in een lied wordt gezongen: "Who do you think you are?"

Heb je wel eens de tijd genomen om deze vraag voor jezelf te beantwoorden? Als je heel stil bent en goed naar je binnenste stem gaat luisteren kom je achter de antwoorden die je ziel je geeft. Want je ziel is je werkelijke ik, een zonder oordelen en maskers.

Zodra je meer luistert en meer contact maakt kom je meer over jezelf te weten dan het gebruiken van vele hulpmiddelen buiten jezelf. Na een tijd ben je pas echt in staat om de vraag te beantwoorden: "Wie ben ik?" Het enige en juiste antwoord komt dan vanuit je hart en je ziel en laat werkelijk zien wie jij bent.

1 keer bekeken0 reacties

Contact 

Hou mij op de hoogte!
  • Facebook
  • Instagram

© 2008-2020 Esther Lases - privacy policy

Design Site - Fotografie: Carmen Vreeburg
Logo: Claudia de Laat

Healing & Intuition

Mattenbieslaan 39, 3452 AC  VLEUTEN (UTRECHT)

esther@healingandintuition.com

030-2378059