Volle supermaan in Maagd - 9/3/2020

Volle supermaan in Maagd – 9 maart

Op maandag 9 maart om 18:48 mogen we een bijzondere maan aanschouwen. Het is volle maan in Maagd en ook nog eens een eerste supermaan van dit jaar. Begin april kunnen we weer een volle supermaan verwachten. Doordat de maan dichterbij de aarde staat merken we ook veel meer de invloed van het sterrenbeeld van deze maanstand. 


Wat kan je verwachten?

De invloed van sterrenbeeld Maagd is te merken dat je meer waarde hecht aan dat zaken precies, perfectionistisch, netjes en geordend zijn. Maar ook dat je wat meer bezorgd bent dat alles wel goed verloopt. Ook kan je merken dat je gevoel en verstand met elkaar botsen. Je wilt wel op je gevoel vertrouwen maar je denken neemt het toch snel over. Je kan dan vluchten naar een dromerige wereld. Je hoeft je dan niet bezig te houden met je gevoel noch je gedachten. 


Deze periode is juist goed om los te laten en om nieuwe beslissingen te nemen over je gezondheid. Het is tijd om meer balans te krijgen tussen je denken en je gevoel. Het is dus een wervelende tijd van emoties en gedachten. Maar daarmee is het ook een goede periode om je perfectionisme en zelfkritiek los te laten en meer liefde voor je zelf te ervaren. Je kan ook merken dat je meer aandacht geeft aan je familie en vrienden. De verbinding die je voelt heeft ook met deze maanstand te maken. 


Gezondheid

De volle supermaan in Maagd kan invloed hebben op je bloedsomloop, spijsverteringsstelsel, zenuwen, milt en alvleesklier. Let deze dagen dus goed op je eten en ga niet te zwaar en te vet eten. En zorg dat je niet te veel van je lichaam vergt. 

Al met al dus een periode van transformatie waarbij er mooie stappen gezet kunnen worden in je persoonlijke ontwikkeling. Laat je inspireren door deze energie en kom dichter tot jezelf!


Note: De foto die bij deze blog staat is gemaakt door mijn dochter. Sinds jonge leeftijd laat zij zich inspireren door het zonnestelsel en het leven hier op aarde. Zoals ook afgelopen week waarbij zij de telescoop heeft gepakt en de maan en de sterren is gaan bekijken. Met haar mobiel heeft ze door de oculair van de telescoop deze foto van de maan gemaakt. 

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact 

Hou mij op de hoogte!
  • Facebook
  • Instagram

© 2008-2020 Esther Lases - privacy policy

Design Site - Fotografie: Carmen Vreeburg
Logo: Claudia de Laat

Healing & Intuition

Mattenbieslaan 39, 3452 AC  VLEUTEN (UTRECHT)

esther@healingandintuition.com

030-2378059