Volle maan 9 februari 2020

Bijgewerkt: 3 jun 2020

Deze tweede volle maan van dit jaar staat zondag 9 februari in het teken Leeuw. Wat is de invloed van deze volle maan op jou?


Deze volle maan in het teken Leeuw heeft als invloed dat je de motivatie en energie kan voelen om nieuwe projecten te beginnen of oude projecten op te pakken. Je kan je bewust worden van een gevoel, een liedje, een tekst die je innerlijk ertoe zet om een oud of nieuw project op te pakken. Let deze dagen op signalen want het is niet toevallig wat er om je heen gebeurt. Mocht je twijfelen of je het kunt of dat het wel gaat lukken, laat je steunen door de moedige leeuw. Laat je leiden door je intuïtie want die zal je aanwijzingen geven over hoe je het aan kunt pakken. 


De volle maan in leeuw staat tegenover de zon in waterman. Waterman staat voor het hoofd en de leeuw staat voor het hart. De leeuw wordt hier dan gesterkt door waterman. Waar de leeuw sterk is om iets te starten, is waterman sterk in gedachten op een rij te zetten. Zo kan in de overvloed van ideeën van leeuw orde komen door waterman. 

Leeuw is een vuurteken en waterman een luchtteken. Vuur heeft lucht nodig om te kunnen bestaan, en lucht kan vuur gebruiken om plannen door te pakken. 

1 keer bekeken0 reacties

Contact 

Hou mij op de hoogte!
  • Facebook
  • Instagram

© 2008-2020 Esther Lases - privacy policy

Design Site - Fotografie: Carmen Vreeburg
Logo: Claudia de Laat

Healing & Intuition

Mattenbieslaan 39, 3452 AC  VLEUTEN (UTRECHT)

esther@healingandintuition.com

030-2378059