Soul Purpose

Bijgewerkt: 3 jun 2020

Genietend van een kop thee kijk ik terug op afgelopen vrijdag en zaterdag. Deze dagen heb ik een fantastische workshop gedaan bij Carmen (https://www.soulandintuition.com). Een workshop waar jijzelf compleet in 'the spotlights' staat. Door het volgen van mooie opdrachten kom je weer dichter tot je ware zelf te staan. Dit alles krijgt ook nog een prachtige kers op de taart, namelijk een fotoshoot en een soul profile.


Het is nodig om regelmatig even stil te staan bij wat je diep van binnen wilt doen. En daarmee dus bezig te zijn met een stuk persoonlijke ontwikkeling. Het is niet altijd even makkelijk om bij jezelf naar een dieper niveau te gaan. Werken aan jezelf is niet jezelf bezig houden om niets te voelen. Juist door in contact te komen met je intuïtie en gevoel kom je erachter wie je werkelijk diep van binnen bent. En ja, je komt moeilijke en pijnlijke momenten uit het verleden tegen. Maar je kan er voor weglopen en ander dingen gaan doen of je kan het gewoon accepteren en er mee werken.


Zoals het spreekwoord ook wel zegt: 'Zonder wrijving geen glans!'


Je vraagt je nu misschien af waarom het zo belangrijk is om jezelf te blijven ontwikkelen? Door alles wat je meemaakt raak je wel eens de kracht kwijt die je vanaf je geboorte al bij je draagt. De negatieve gebeurtenissen krijgen vat op je en zo dooft het vuur wat je ooit bij je hebt gedragen. Het is juist op die momenten dat je veel uit het leven kan halen. Het is maar of je in jezelf gelooft of niet. Want diep van binnen zitten er schatten verborgen die je op je levensweg beetje voor beetje mag gaan opgraven.


Ben jij klaar om uit je hoofd te gaan en de weg naar intuïtie en gevoel te zoeken? Maak dan een afspraak voor een gesprek en we gaan samen op zoek naar de schatten die bij jou verborgen liggen.

0 keer bekeken0 reacties

Contact 

Hou mij op de hoogte!
  • Facebook
  • Instagram

© 2008-2020 Esther Lases - privacy policy

Design Site - Fotografie: Carmen Vreeburg
Logo: Claudia de Laat

Healing & Intuition

Mattenbieslaan 39, 3452 AC  VLEUTEN (UTRECHT)

esther@healingandintuition.com

030-2378059