LEeF met Lef!

Bijgewerkt: 3 jun 2020

Het verschil ligt slechts in een enkele e. Maar eigenlijk gaat het hand in hand.

Leven kan je op diverse manieren doen: vanuit je veilige omgeving, afwachtend, vanuit oude patronen maar het kan ook met Lef!!!


Door je leven aan te gaan met lef kom je ver. Lef wil niet zeggen ondoordacht maar het lef hebben om juist uit oude patronen te stappen en lef hebben om het leven vol aan te gaan. De eerste stappen zijn het moeilijkst maar met een gezonde dosis lef kan je het aan. Daarna zal je merken dat lef afzwakt en je op eigen kracht verder gaat. Want net dat beetje lef kan je zien als een zetje in de rug. En al gauw merk je dat de stappen die je zet juist energie opleveren. Je kan het leven weer zonniger in gaan zien. Al hoewel het met ups en downs gaat is lef wel de sleutel om weer een stap vooruit te zetten.


Maar helaas met de maatschappij van nu wordt het je lastig gemaakt om lef te tonen en te doen wat je hart je ingeeft. Want ja, de rekeningen moeten ook betaald worden. Wat je wel kunt doen is eerst naar jezelf kijken en het lef oppakken voor je persoonlijke ontwikkeling. Dat je op een gegeven moment in de spiegel kan kijken en echt ziet wie er staat. Niet meer die laag maskers die je zogenaamd moeten beschermen. En zodra je dichter bij jezelf bent gekomen al je ook dingen aantrekken die beter bij je passen en kom je in de flow terecht die je verder naar en zonniger toekomst zal trekken. Het is juist in deze moeilijke tijd belangrijk om lef te tonen en dichter tot jezelf te komen. Laat je deze moeilijke tijd niet overkomen maar kom in actie en toon lef en LEEF!

2 keer bekeken0 reacties

Contact 

Hou mij op de hoogte!
  • Facebook
  • Instagram

© 2008-2020 Esther Lases - privacy policy

Design Site - Fotografie: Carmen Vreeburg
Logo: Claudia de Laat

Healing & Intuition

Mattenbieslaan 39, 3452 AC  VLEUTEN (UTRECHT)

esther@healingandintuition.com

030-2378059