De kracht van woorden

Woorden... We spreken ze, we lezen ze, we denken ze...


Maar we voelen ze ook. Alles is namelijk energie en zo ook de woorden die we spreken, lezen en denken. Ze hebben meer impact dan je in eerste instantie denkt. De wetenschapper Masaru Emoto heeft als eens door middel van ijskristallen laten zien wat muziek en woorden voor een invloed hebben op water. En laten wij toch ongeveer uit 70% water bestaan!


Alles wat mensen doen heeft invloed op zichzelf en op de omgeving. Zowel positieve als negatieve energie zorgt voor een bepaalde uitwerking. Jouw energie beïnvloedt de rest van je omgeving. Het heeft invloed op het water wat in je lichaam zit en dit water heeft geheugen. Masaru Emoto heeft dit door wetenschappelijke proeven kunnen aantonen. Verschillende woorden hebben allemaal een andere uitwerking op je systeem. Maar ben jij je er van bewust dat wat je denkt, spreekt of leest voor een invloed op je heeft?

En als je met iemand praat ben jij je er dan van bewust wat je uitzendt naar deze persoon?


Als je vrij streng bent voor jezelf dan heeft dit invloed op je eigen energie en daardoor weer op de cellen die in je lichaam zitten. En als je heel erg boos bent op iemand en dit door middel van woorden gaat uitten, dan heeft dit invloed op die andere persoon. Niet alleen mentaal maar ook energetisch en daarmee fysiek.


Als woorden zo'n enorme invloed hebben op onszelf en de ander dan is dit misschien een inspiratie om in het vervolg voorzichtig te zijn met wat je zegt, leest en denkt. Iedere dag heb je een keuze om een stap te zetten in hoe jij met jezelf en een ander om wilt gaan.

2 keer bekeken0 reacties

Contact 

Hou mij op de hoogte!
  • Facebook
  • Instagram

© 2008-2020 Esther Lases - privacy policy

Design Site - Fotografie: Carmen Vreeburg
Logo: Claudia de Laat

Healing & Intuition

Mattenbieslaan 39, 3452 AC  VLEUTEN (UTRECHT)

esther@healingandintuition.com

030-2378059