Esther Lases, medium in Vleuten (Utrecht en omgeving) en coach voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Alternatieve geneeswijze met behulp van edelsteentherapie, etherische oliën - doTERRA en magnesium van Zechsal, kleur en klankschalen

Esther  Lases

Samen met mijn man, twee kinderen en mijn hond woon ik in Vleuten. Ik vind het erg leuk om te lezen, muziek te luisteren, te koken en om samen met mijn hond een heerlijke wandeling te maken in de natuur. Het bos of strand heeft dan mijn voorkeur. Samen zijn met vrienden geeft mij ook veel positieve energie.

 

Spiritualiteit en holistisch leven loopt als een rode draad door mijn leven. Vroeger puur door ervaringen en interesses en steeds meer is het een manier van leven geworden. Door het volgen van mijn interesses heb ik verschillende opleidingen behaald. 

Ik moest op mijn levenspad wel veel veranderen om weer terug te komen bij mijn natuurlijk kracht. Hierdoor is ook mijn bedrijf Healing & Intuition ontstaan. Mijn kwaliteit en kracht ligt in het gebruiken van mijn intuïtie en mediamieke gave om zaken anders te zien, keuzes te maken en daardoor te kunnen leven vanuit mijn natuurlijke kracht.

 

Het logo van Healing & Intuition is een diamant met bladeren. Een diamant vindt zijn oorsprong diep in de aarde en er is geen diamant (edelsteen) gelijk aan een andere. In het begin zie je niet de stralende kracht maar zodra je bereid bent om je in te zetten kan er iets moois uitkomen. De bladeren staan voor de natuur met de helende krachten. 

 

De quote van Healing & Intuition is: ‘Haal je levenskracht terug!’

Maar welke kracht bedoel ik dan?

  • Dat je jezelf bent

  • Dat je energie ervaart

  • Dat je je levenspad volgt

  • Dat je je verbonden voelt

  • Dat je duidelijk je intuïtie volgt

  • Dat je je bewust bent van patronen

  • Dat het verleden geen ballast meer is

  • Dat je blij bent met jezelf

 

 

 

 

 

Iedereen is geboren met deze natuurlijke kracht in zich maar raakt gaandeweg het leven de verbinding hiermee kwijt. Ik wil graag jou de tools geven en ‘back to basic’ gaan om de oorspronkelijke verbinding met jezelf weer aan te gaan. Hierbij zet ik edelstenen, etherische oliën, klankschalen, kleur, geur en woorden in om jou die kracht weer te laten ervaren. Het is niet een trucje maar een nieuwe (en toch oude) manier van leven die makkelijk te integreren is in je leven.  

 

Zoals alle ‘schatten’ van de aarde uniek zijn, zo zijn wij ook als mens uniek. Dit is dan ook waarom ik alles aanpas aan jou en je echt de kwaliteit van aandacht kan ervaren. Investeer in jezelf en neem elke dag kleine stapjes richting je eigen natuurlijke kracht. Want onderschat nooit de kracht van kleine stapjes.

 

Een van de gedichten die mij bij is gebleven is:

 

Het leven is zo kostbaar als een diamant.

Soms straalt en schittert het als een ster.

Soms is het zo dof als een lange donkere nacht.

Maar diep in deze kostbare edelsteen

blijft altijd de stralende kracht.

Witte bloemen - Natuur - alternatieve geneeswijze - etherische oliën

Van onszelf houden is de kracht die ons heelt

Opleiding & Certificaten

Mediumschap 

Vanaf 2008 heb ik opleidingen gevolgd bij John Johnson, Paul Jacobs, Simon James en Brian Robertson. Ook ben ik diverse keren naar het Arthur Findlay College in Stansted geweest om daar training te volgen.

Tot op heden blijf ik workshops en opleidingen volgen om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik geloof namelijk dat je nooit uitgeleerd bent in het mediumschap.

Healing

download.jpeg

Vanaf 2008 heb ik opleidingen gevolgd  in healing bij het SNU en SNUi, in april 2018 heb ik mijn accreditatie ontvangen en ben ik nu een erkend healer. Bij het SNU sta ik geregistreerd met het nummer 2004861.

Ook voor healing blijf ik mijzelf ontwikkelen. Door onder andere training te volgen op het  Arthur Findlay College in Stansted. 

Reiki

Vanaf 1997 tot en met 2016 heb ik de diverse graden van reiki mogen ontvangen. Op 15 september 2016 heb ik de mastergraad van reiki behaald. 

Essential Oils

In maart 2020 heb ik de opleiding bij dōTERRA tot etherische olie specialist afgerond. 

 

Contact 

Hou mij op de hoogte!
  • Facebook
  • Instagram

© 2008-2020 Esther Lases - privacy policy

Design Site - Fotografie: Carmen Vreeburg
Logo: Claudia de Laat

Healing & Intuition

Mattenbieslaan 39, 3452 AC  VLEUTEN (UTRECHT)

esther@healingandintuition.com

030-2378059